Hej hej

Hejhej! Tänkte ta och blogga lite snabbt bara eftersom jag inte bloggat på en vecka kanske(?). Har inte gjort sådär värsta mycket under veckan, familjen är utomlands och om jag saknar dom haha.
 
Förra helgen åkte jag till stan med Niki som sagt, hittade inget vettigt på rean förutom en svart basic t-shirt och sen åkte jag hem och hade filmkväll med Adnan. På söndag åkte jag till Ellu, hade inte träffat henne på år och dar och lämnade samtidigt hennes kläder. Annars satt vi på altanen och spelade kort, det var trevlans!
 
Sen är det rätt suddigt, kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjort haha. Igår hade jag värsta family dagen, träffade Mia rätt tidigt och åkte till Ikea och köpte (hon) lite grejer, sen fick vi gå till jysk också då dom inte hade ricottbotten osm Mia så fint uttryckte på Ikea haha. Trötta av värmen och allt bärande åkte vi till mormor och åt lunch, sen till centrum för att möta upp Vanessa och sen till mormor igen. Seeeen var det dags för mig att åka till Heron city för att möta upp älsklingen, vi åt caesarsallad och sen mötte vi upp Claudio och Michaela för att gå på bio. Vi såg Apornas planet: Uppgörelsen (tror jag den hette?), den var jättebra faktiskt men snyftis som jag är grät jag under hela filmen typ. Människor kan va så äckliga!
 
Idag åkte vi och handlade med Adnans mamma, vi alla va på jakt efter en fläkt men det var slut över allt! Sen storhandlade vi och åkte hem. Nu kom vi hem precis efter ha haft vattenballongskrig haha. Hittade vattenballonger på jysk av alla ställen för 10 kr så jag var tvungen och slå till. Jävligt kul var det ska ni veta haha!
 
Aja nu blir det jävligt långt haha så vi sätter punkt här, blir film med älsklingen nu ♥