Gröna lund

 
Ursäkta mig för bildkvaliten men hade inte min kamera med mig så fick ta bilder med mobilen! Var faktiskt ute på krogen med Ellu igår men blev inga bilder konstigt nog? Haha vi hade väl så skoj att vi glömde fota. Hon kom i alla fall hit och förade innan vi åkte in till stan. Hamnade på ett hemskt ställe med bara massa 18-åringar så vi kände att vi helt enkelt är för gamla så vi hamnade på Soft till slut haha. Var i säng vid 4 någong gång och somnade på en gång.
 
Idag åkte jag till Grönan med Mia och min andra moster med familj + några till haha. Var lagom pigg imorse men efter min specialkur mot baksmälla mådde jag rätt bra! Var sjukt varmt och sjukt mycket folk på Grönan vilket var ganska jobbigt men det var superkul ändå, har skrikit mig hes och har jävligt ont i ryggen efter att ha spänt mig hela dan haha. Sen när vi åkt vad jag och Mia tyckte va hela dan blev vi trötta och åkte hem.
 
Och nyss tog jag och Atteboi en promenad och nu ska vi titta på Modern family, så jag måste faktiskt lämna datorn nu. Hejdå amigos!